| 2006 Much Music Video Awards - June 18th |  |
Wysłany: Pon 13:04, 19 Cze 2006 |
|
|
bartoszczak |
Gaduła |

|
|
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Red Carpet:
[link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych]
Nie znalazłem większych rozdzielczości, ale myślę, że wszystko dobrze widać. Jak ktoś znajdzie wersje HQ to mógłby wrzucić tutaj
A co do Elishy to....normalnie cud, miód i orzeszki....wygląda bosko  |
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
|
|
 |
 | |  |
Wysłany: Pon 14:58, 19 Cze 2006 |
|
|
LAMPARCICHO |
Moderator |

|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
zgadzam się...bosko  |
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 18:56, 19 Cze 2006 |
|
|
maro |
Gaduła |

|
|
Ostrzeżeń: 1/3
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
niezłe ciacho  |
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 19:01, 19 Cze 2006 |
|
|
Frantic |
Lookacz |

|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
fajne zdjecia ale uwazam ze w krotkich wlosach wyglada o niebo lepiej ^^
Z taka fryzura wyglada tak jakos no niewiem ... starzej ? |
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 19:58, 19 Cze 2006 |
|
|
Smurfteam |
Augustus pater patriae |

|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Frantic napisał: |
Według mnie bardziej dojrzale. Na tych zdjęciach przypomina mi troszkę aktorkę z filmu "Jak stracić chłopaka w 10 dni". Ale nareszcie E! jest uśmiechnięta, bez papierosa - kolejna udana sesja. Jednak najlepiej oglądałbym jej fotki z TGND, bo tam według mnie wyszła najlepiej i chyba żadna sesja tego nie przebije... |
|
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Wto 16:31, 20 Cze 2006 |
|
|
Frantic |
Lookacz |

|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Smurfteam napisał: | Frantic napisał: |
Według mnie bardziej dojrzale. Na tych zdjęciach przypomina mi troszkę aktorkę z filmu "Jak stracić chłopaka w 10 dni". Ale nareszcie E! jest uśmiechnięta, bez papierosa - kolejna udana sesja. Jednak najlepiej oglądałbym jej fotki z TGND, bo tam według mnie wyszła najlepiej i chyba żadna sesja tego nie przebije... |
bo tam wygladala jak nastolatka wiec co sie dziwisz ! ^^ |
|
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Wto 17:50, 20 Cze 2006 |
|
|
Ania |
Developper |

|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mimo tego iż może jakaś taka starsza się wydaje to wygląda przepięknie. Wg mnie jedne z lepszych zdjec. I niech taka Elisha będzie na codzien. Zadowolona z uśmiechem, bez papierosów i innych "brzydkich przedmiotów".
Zachwyciłam się . |
|
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Wto 23:20, 20 Cze 2006 |
|
|
Konar |
Moderator |

|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Są to pierwsze zdjęcia od dłuższego czasu, na których widzę Elishę, a nie elishopodobną osobę. Wygląda już jak kobieta (symbol sexu), a nie dziewczyna i to różnica. Jak to było poruszone na forum elisha-online.com nasza Elisha chyba ukrywa parę dodatkowych kilogramów pod tym czarnym ciuszkiem. Dla fanów i gazet musi być idealna, ale ja nie mialbym nic przeciwko, żeby przytulić się do tych dodatkowych kilogramów.
Pozatym, tu jeszcze kilka zdjęć innych z imprezy:
Gift Lounge
[link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych] |
|
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Śro 10:09, 21 Cze 2006 |
|
|
Frantic |
Lookacz |

|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Konar napisał: | Są to pierwsze zdjęcia od dłuższego czasu, na których widzę Elishę, a nie elishopodobną osobę. Wygląda już jak kobieta (symbol sexu), a nie dziewczyna i to różnica. Jak to było poruszone na forum elisha-online.com nasza Elisha chyba ukrywa parę dodatkowych kilogramów pod tym czarnym ciuszkiem. Dla fanów i gazet musi być idealna, ale ja nie mialbym nic przeciwko, żeby przytulić się do tych dodatkowych kilogramów.
Pozatym, tu jeszcze kilka zdjęć innych z imprezy:
Gift Lounge
[link widoczny dla zalogowanych] |
chcesz powiedziec ze jest w ciazy ? |
|
|
|
|
|
 | |  |
Wysłany: Śro 17:46, 21 Cze 2006 |
|
|
Konar |
Moderator |

|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nie, nawet nie miałem tego na myśli... Według kobiet (podobno) czerń wyszczupla i tylko tyle... |
|
|
|
|
|
|